Frederick van Tricht is het gezicht van AardeGroen. Zijn passie voor de aarde en het groen heeft hij van kinds af aan uitgevoerd. 

Frederick heeft de kneepjes van het vak geleerd tijdens de hoveniersopleiding en vervolgens bij een tweetal hoveniersbedrijven. In 2006 startte hij zijn eigen hoveniersbedrijf ‘Van Tricht Tuinen’. Hier heeft hij prachtige tuinen mogen realiseren en onderhouden.

Daarnaast heeft Frederick zich de laatste jaren verder ontwikkeld in timmerwerk. Deze vaardigheden en inzichten in technische aspecten komen goed tot uiting in de tuinontwerpen die hij maakt.

Frederick is in de wieg gelegd om huis en tuin in één stijl met elkaar te verbinden. Met AardeGroen wil Frederick u graag helpen en uw droomtuin realiseren. Hij doet dat niet alleen, want hij heeft een netwerk van vakmensen om zich heen die u allemaal kunnen helpen.

Frederick kan als geen ander tuinwensen vertalen naar een concreet plan. Zijn creatieve en oplossingsgerichte gaven geven hem de mogelijkheid om te luisteren naar tuinliefhebbers en hun gevoel in een tuinontwerp om te zetten. Dan komt zijn passie echt tot uiting!

Mogen wij voor u aan de slag?

Neem contact met ons op