AardeGroen brengt al uw tuinwensen samen. Van beplanting, sierbestrating tot tuinhuizen en pergola’s. We kijken naar de vormen en inrichting van uw huis en brengen binnen naar buiten.

Een tuin is namelijk nooit alleen maar een tuin. Het is een verlengstuk van uw binnenleven. In de zomer wilt u er bijvoorbeeld gezellig samen met vrienden en familie kunnen zitten. In de winter wilt u bijvoorbeeld kunnen genieten van mooie groenblijvende planten.

Het uitdenken en uitwerken van uw tuinwensen tot een plan is één aspect. Bij de realisatie van de plannen komt ook veel kijken. Tuinaanleg is vakwerk. Zo moet uw bestrating natuurlijk netjes vlak liggen, maar nog wel al het regenwater goed kunnen afvoeren. Uw beplanting moet op de juiste manier gepoot worden in goede aarde. En uw tuinhuis moet stevig staan en onderdak kunnen bieden bij regen of zon.

Wij nemen u graag aan de hand en helpen u om uw sfeervolle tuin te realiseren. Bij AardeGroen werken vakmensen die alle kneepjes van het vak kennen. Vraag naar de mogelijkheden.

Op zoek naar iemand die uw tuinwensen kan realiseren?

Neem contact op